Johanna Seppänen

Johanna Seppänen (JS, katutanssi)

Johanna innostui tanssista ala-asteikäisenä ja 12-vuotiaana osallistui ensimmäisiin tanssikilpailuihin street -ja showtanssissa. Suomenmestaruuskilpailut houkuttelivat seuraavat kymmenen vuotta osallistumaan eri lajeihin, eri kokoonpanoissa.

Lukion jälkeen Johanna pääsi opiskelemaan tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulussa vuosina 2008-2010, mutta suoritti opiskelut loppuun Kuopiossa Savonia ammattikorkeakoulussa pääaineenaan jazz- ja nykytanssi.

Hän on opettanut eri tanssinlajeja tanssikouluissa vuodesta 2009 lähtien mm; Oulussa, Varkaudessa, Rantasalmella, Kuopiossa sekä Mikkelissä.

Johanna on esiintynyt musikaaleissa Kuopion kaupunginteatterissa, Mikkelin teatterissa ja tällä hetkellä mukana esiintymässä Oulun kaupunginteatterin The Addams Family musikaalissa. Teatteriproduktioiden ohella hän on esiintynyt myös Jazzin`Up tanssiteoksella Kuopio tanssii ja soi festivaaleilla 2013, sekä samalla teoksella Tukholmassa, Prahassa ja Shanghaissa.

Johannan tavoite on opettajana luoda oppilaille innostava ja turvallinen ympäristö oppia uutta tanssista sekä rohkaista oppilaita ilmaisemaan itseään tanssin keinoin.

Kuvateksti