Carmen

Carmen Rodergas on katalonialainen tanssija, tanssipedagogi ja koreografi, jolla on yli 20v. kokemusta tanssinopetuksen parista. Hän valmistui tanssijaksi ja tanssipedagogiksi vuonna 1997 Saksassa. Hän on toiminut tanssijana Companyia Olga Roig- ja Companyia Juvenil de Ballet de Catalunya-ryhmissä. Opettajana hän on toiminut Suomessa, Saksassa ja Tsekkissä. Koreografina hän on osallistunut eri kevätnäytöksiin, tanssisatuihin, Tanssin päivän näytöksiin ja teatteriesityksiin.

Carmen toimii tanssikoulun rehtorina ja opettajana. Sen lisäksi hän keskittyy taiteelliseen työskentelyyn, käy taiteilijaresidenssijaksoilla ja toimii myös freelance esiintyjänä ja koreografina sekä tuottajana Suomessa ja ulkomailla, mm. katalonialaisessa ryhmässä Balla'm CI, ja eri projektissa kuten F.C. Estrogeeni ja Allah is Akbar & Krishna from Seattle.

Mikkelin kaupungin kulttuuri-, nuoriso-, ja liikuntalautakunta myönsi Carmenille Mikkeli-palkinnon vuonna 2014 merkittävästä toiminnasta kaupungin kulttuurielämän hyväksi.

carme.jpg