Koulutusryhmät


HAKUPÄIVÄ KOULUTUSRYHMIIN LUKUVUODELLE 2024-2025 ON PE 16.8.2024

ILMOITTAUDU KOETANSSIIN SÄHKÖPOSTITSE saat ilmoittautumisen yhteydessä tarkka kellonaika

Koulutusryhmissä opetus on tarkoitettu oppilaille, jotka suorittavat tanssin laaja oppimäärä ja haluavat kehittyä monipuolisemmin ja nopeammin teknisissä taidoissaan sekä esiintyä useammin eri tanssisaduissa, tanssiteatteriproduktioissa ja muissa koreografioissa.
Ryhmissä mukana olo vaatii vahvaa sitoutumista ja säännöllistä läsnäoloa tekniikkatunteilla ja esitysharjoituksissa. Se tarkoitta käytännössä että, koulutusryhmäläinen osallistuu koulutusryhmän viikoittaisen tunnin lisäksi vähintään 2-3 kertaa viikossa omilla tunneilla.

Tervetuloa koulutusryhmään

Jokaiselle koulutusryhmäläiselle suunnitellaan henkilökohtainen opetussuunnitelma. Keskustele Carmenin kanssa henkilökohtaisesta opetussuunnitelmastasi kauden alussa. Koulutusryhmän passi on 467 € ja sillä saat osallistua niin monelle lukujärjestyksen tunneille kun haluat. Tiiviskursseja ja kesäjaksoja eivät kuulu passiin.


Koulutusryhmäläiset edustavat tanssikoulua esiintymällä usein eri tilaisuuksiin, juhliin, tapahtumiin ja tanssisatuihin

Tule rohkeasti pyrkimään.

Mikäli et pääse osallistumaan ilmoitettuun koetanssiin voit sopia Carmenin kanssa ajankohdasta milloin voit tulla pyrkimään koulutusryhmiin, mikäli siihen on vielä tilaa.