Koulutusryhmät

HAKUPÄIVÄ KOULUTUSRYHMIIN LUKUVUODELLE 2021-2022 OLI KEVÄÄLLÄ.

JOS ET PÄÄSSYT KOETANSSIIN SILLOIN VOIT TULLA PYRKIMÄÄN KOULUTUSRYHMÄÄN KAUDEN ENSIMMÄISELLÄ TUNNILLA PE 20.8.2021. VOIT MYÖS PYRKIÄ KOULUTUSRYHMIIN KEVÄÄN ENSIMMÄISELLÄ VIIKOLLA ELI PE 14.1.2022.

ILMOITTAUDU KOETANSSIIN SÄHKÖPOSTITSEKoulutusryhmissä opetus on tarkoitettu oppilaille, jotka suorittavat tanssin laaja oppimäärä ja haluavat kehittyä monipuolisemmin ja nopeammin teknisissä taidoissaan sekä esiintyä useammin eri tanssisaduissa, tanssiteatteriproduktioissa ja muissa koreografioissa. Ryhmissä mukana olo vaatii vahvaa sitoutumista ja säännöllistä läsnäoloa tekniikkatunteilla ja esitysharjoituksissa. Se tarkoitta käytännössä että, koulutusryhmäläinen osallistuu koulutusryhmän viikoittaisen tunnin lisäksi vähintään 2-3 kertaa viikossa omilla tunneilla.

Kolme koulutusryhmää: 7-9v, 10-14v ja yli 15 v

Tällä lukukaudella on kolme koulutusryhmää. Jokaiselle koulutusryhmäläiselle suunnitellaan henkilökohtainen opetussuunnitelma. Yhteiset koreografiatunnit ovat perjantaisin. Ryhmä 2 on 7-9 vuotiaille, ryhmä 3 on 10-14 vuotiaille ja ryhmä 4 on yli 15 vuotiaille. Keskustele Carmenin kanssa henkilökohtaisesta opetussuunnitelmastasi kauden alussa. Koulutusryhmän passi on 467 € ja sillä saat osallistua niin monelle lukujärjestyksen tunneille kun haluat. Tiiviskursseja ja kesäjaksoja eivät kuulu passiin.


Koulutusryhmäläiset edustavat tanssikoulua esiintymällä usein eri tilaisuuksiin, juhliin, tapahtumiin ja tanssisatuihin

Tule rohkeasti pyrkimään.

Mikäli et pääse osallistumaan ilmoitetuun koetanssiin voit sopia Carmenin kanssa ajankohdasta milloin voit tulla pyrkimään koulutusryhmiin.