Koulutusryhmät
Koulutusryhmissä opetus on tarkoitettu oppilaille, jotka suorittavat tanssin laaja oppimäärä ja haluavat kehittyä monipuolisemmin ja nopeammin teknisissä taidoissaan sekä esiintyä useammin eri tanssisaduissa, tanssiteatteriproduktioissa ja muissa koreografioissa. Ryhmissä mukana olo vaatii vahvaa sitoutumista ja säännöllistä läsnäoloa tekniikkatunteilla ja esitysharjoituksissa. Se tarkoitta käytännössä että, koulutusryhmäläinen osallistuu koulutusryhmän viikoittaisen tunnin lisäksi vähintään 2-3 kertaa viikossa omilla tunneilla.

Koulutusryhmien pääsykokeet ovat pe 19.8.2016 klo 17.30-20.45. Mikäli et silloin pääse koetanssiin voit sopia Carmenin kanssa ajankohdasta milloin voit tulla pyrkimään koulutusryhmiin.

Kolme koulutusryhmää: 7-9v, 10-14v ja yli 15 v

Tällä lukukaudella on kolme koulutusryhmää. Jokaiselle koulutusryhmäläiselle suunnitellaan henkilökohtainen opetussuunnitelma. Yhteiset koreografiatunnit ovat perjantaisin. Ryhmä 1 on 7-9 vuotiaille, ryhmä 2 on 10-14 vuotiaille ja ryhmä 3 on yli 15 vuotiaille. Keskustele Carmenin kanssa henkilökohtaisesta opetussuunnitelmastasi kauden alussa. Koulutusryhmän passi on 450 € ja sillä saat osallistua niin monelle lukujärjestyksen tunneille kun haluat. Tiiviskursseja ja kesäjaksot eivät kuulu siihen.


Koulutusryhmäläiset edustavat tanssikoulua esiintymällä usein eri tilaisuuksiin, juhliin, tapahtumiin ja tanssisatuihin