Koulutusryhmät
Koulutusryhmissä opetus on tarkoitettu oppilaille, jotka suorittavat tanssin laaja oppimäärä ja haluavat kehittyä monipuolisemmin ja nopeammin teknisissä taidoissaan sekä esiintyä useammin eri tanssisaduissa, tanssiteatteriproduktioissa ja muissa koreografioissa. Ryhmissä mukana olo vaatii vahvaa sitoutumista ja säännöllistä läsnäoloa tekniikkatunteilla ja esitysharjoituksissa. Se tarkoitta käytännössä että, koulutusryhmäläinen osallistuu koulutusryhmän viikoittaisen tunnin lisäksi vähintään 2-3 kertaa viikossa omilla tunneilla.

Koulutusryhmien pääsykokeet ovat pe 24.5 seuraavasti:

klo 17-17.45 uudet 7-9v

klo 18-18.45 koulutusryhmä 2 (entiset 1 ja uudet hakijat)

klo 19-19.45 koulutusryhmä 3 (entiset 2-3 ja uudet hakijat)

Carmen ottaa vastaan oppilaita ja vanhempiaan ja antaa kauden palaute sekä koetanssin tulokset 27.-29.5 klo 16-17.30. Tervetuloa keskustelemaan ja suunnittelemaan tuleva lukukausi.

Kolme koulutusryhmää: 7-9v, 10-14v ja yli 15 v

Tällä lukukaudella on kolme koulutusryhmää. Jokaiselle koulutusryhmäläiselle suunnitellaan henkilökohtainen opetussuunnitelma. Yhteiset koreografiatunnit ovat perjantaisin. Ryhmä 1 on 7-9 vuotiaille, ryhmä 2 on 10-14 vuotiaille ja ryhmä 3 on yli 15 vuotiaille. Keskustele Carmenin kanssa henkilökohtaisesta opetussuunnitelmastasi kauden alussa. Koulutusryhmän passi on 465 € ja sillä saat osallistua niin monelle lukujärjestyksen tunneille kun haluat. Tiiviskursseja ja kesäjaksoja eivät kuulu passiin.


Koulutusryhmäläiset edustavat tanssikoulua esiintymällä usein eri tilaisuuksiin, juhliin, tapahtumiin ja tanssisatuihin

Tule rohkeasti pyrkimään.

Mikäli et pääse osallistumaan ilmoitetuun koetanssiin voit sopia Carmenin kanssa ajankohdasta milloin voit tulla pyrkimään koulutusryhmiin.