Koulutusryhmät

HAKUPÄIVÄ KOULUTUSRYHMIIN LUKUVUODELLE 2022-2023 ON PE 20.5.2022 KLO 17:30-19:30

JOS ET PÄÄSSYT KOETANSSIIN SILLOIN VOIT TULLA PYRKIMÄÄN KOULUTUSRYHMÄÄN KAUDEN ENSIMMÄISELLÄ TUNNILLA PE 12.8.2022. VOIT MYÖS PYRKIÄ KOULUTUSRYHMIIN KEVÄÄN ENSIMMÄISELLÄ VIIKOLLA.

ILMOITTAUDU KOETANSSIIN SÄHKÖPOSTITSEKoulutusryhmissä opetus on tarkoitettu oppilaille, jotka suorittavat tanssin laaja oppimäärä ja haluavat kehittyä monipuolisemmin ja nopeammin teknisissä taidoissaan sekä esiintyä useammin eri tanssisaduissa, tanssiteatteriproduktioissa ja muissa koreografioissa. Ryhmissä mukana olo vaatii vahvaa sitoutumista ja säännöllistä läsnäoloa tekniikkatunteilla ja esitysharjoituksissa. Se tarkoitta käytännössä että, koulutusryhmäläinen osallistuu koulutusryhmän viikoittaisen tunnin lisäksi vähintään 2-3 kertaa viikossa omilla tunneilla.

Kaksi koulutusryhmää: 9-11 v ja yli 12 v

Tällä lukukaudella on kaksi koulutusryhmää. Jokaiselle koulutusryhmäläiselle suunnitellaan henkilökohtainen opetussuunnitelma. Yhteiset koreografiatunnit ovat perjantaisin. Ryhmä 3 on 9-11 vuotiaille ja ryhmä 4 on yli 12 vuotiaille. Keskustele Carmenin kanssa henkilökohtaisesta opetussuunnitelmastasi kauden alussa. Koulutusryhmän passi on 467 € ja sillä saat osallistua niin monelle lukujärjestyksen tunneille kun haluat. Tiiviskursseja ja kesäjaksoja eivät kuulu passiin.


Koulutusryhmäläiset edustavat tanssikoulua esiintymällä usein eri tilaisuuksiin, juhliin, tapahtumiin ja tanssisatuihin

Tule rohkeasti pyrkimään.

Mikäli et pääse osallistumaan ilmoitetuun koetanssiin voit sopia Carmenin kanssa ajankohdasta milloin voit tulla pyrkimään koulutusryhmiin.