Koulutusryhmät


HAKUPÄIVÄ KOULUTUSRYHMIIN LUKUVUODELLE 2023-2024 ON PE 18.8.2023

ILMOITTAUDU KOETANSSIIN SÄHKÖPOSTITSE

Koulutusryhmissä opetus on tarkoitettu oppilaille, jotka suorittavat tanssin laaja oppimäärä ja haluavat kehittyä monipuolisemmin ja nopeammin teknisissä taidoissaan sekä esiintyä useammin eri tanssisaduissa, tanssiteatteriproduktioissa ja muissa koreografioissa.
Ryhmissä mukana olo vaatii vahvaa sitoutumista ja säännöllistä läsnäoloa tekniikkatunteilla ja esitysharjoituksissa. Se tarkoitta käytännössä että, koulutusryhmäläinen osallistuu koulutusryhmän viikoittaisen tunnin lisäksi vähintään 2-3 kertaa viikossa omilla tunneilla.

Kolme koulutusryhmää: 7-9 v, 10-13 v ja yli 14 v

Tällä lukukaudella on kolme koulutusryhmää. Jokaiselle koulutusryhmäläiselle suunnitellaan henkilökohtainen opetussuunnitelma. Yhteiset koreografiatunnit ovat perjantaisin. Keskustele Carmenin kanssa henkilökohtaisesta opetussuunnitelmastasi kauden alussa. Koulutusryhmän passi on 467 € ja sillä saat osallistua niin monelle lukujärjestyksen tunneille kun haluat. Tiiviskursseja ja kesäjaksoja eivät kuulu passiin.


Koulutusryhmäläiset edustavat tanssikoulua esiintymällä usein eri tilaisuuksiin, juhliin, tapahtumiin ja tanssisatuihin

Tule rohkeasti pyrkimään.

Mikäli et pääse osallistumaan ilmoitetuun koetanssiin voit sopia Carmenin kanssa ajankohdasta milloin voit tulla pyrkimään koulutusryhmiin.